Betalen met iDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

Hoe werkt iDEAL ?
Bij het afrekenen klikt u op bestelling afronden en je kunt daarna je eigen bank selecteren. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je eigen bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als je beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heb je dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Alle klanten kunnen bij Barbieboeken.nl kunnen gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL krijg je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je achteraf in je rekeningoverzicht je betaling met iDEAL terug.