Verzendinformatie

U bestelt met één simpele muisklik en wij garanderen een stipte levering dankzij ons accurate verwerkingssysteem. Bestelt u vóór 15.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog door onze postNL verzonden. Uw bestelling wordt met aandacht en zorg behandeld.

In Nederland en Belgie versturen wij de orders met postNL of DHL. De verzendkosten zijn altijd gratis. De minimale afname is 10 euro per bestelling. 

Orders tot en met 4 boeken worden verzonden met brievenbuspost, orders boven de 4 boeken worden verzonden met pakketpost. De levertijd is na versturen ongeveer 1 a 2 dagen, afhankelijk van de drukte bij de vervoerder.

Wij willen u erop wijzen dat elke order apart wordt verwerkt. Vanwege het grote aantal orders die wij per dag verwerken, is het niet meer mogelijk voor ons om nog producten aan een order toe te voegen of uit de order te halen.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@barbieboeken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.